List opp alle produkter etter merke STORZ & BICKEL VAPORIZER

Vaporizer – Urtevaporizer fra STORZ & BICKEL

Oppdag urtevaporizerne fra STORZ & BICKEL – en verden av førsteklasses vaporiseringsteknologi. Enten du er på jakt etter et bærbart apparat eller en avansert bordmodell, tilbyr STORZ & BICKEL et utvalg av høykvalitets vaporizere som skiller seg ut i markedet. Våre urtevaporizere kjennetegnes ved:

✓ Førsteklasses dampkvalitet

✓ Uforfalsket smak

✓ Produsert i Tyskland

Som en globalt ledende merkevare, er STORZ & BICKEL anerkjent for sine sertifiserte vaporizere, designet for en forbrenningsfri inhalasjon av tørre urter. Vårt engasjement for kvalitet, innovasjon og overholdelse av regelverk har resultert i enestående funksjonalitet bygget på banebrytende teknologi – Made in Germany.

Føl deg MIGHTY. Vær MIGHTY. Bedre, Raskere, Sterkere. Opplev kraften i den nye og forbedrede MIGHTY+. Siden lanseringen har MIGHTY vært i en egen liga. Nå setter MIGHTY+ enda høyere standard med disse imponerende nye funksjonene.

Ditt nye eventyr begynner nå. Den batteridrevne CRAFTY+ er den perfekte følgesvennen for alle dine aktiviteter. Hendig og kompakt gir CRAFTY+ deg enestående dampkvalitet, smak og luftstrøm for forbedrede hverdagsopplevelser. Ikke gå på kompromiss med ytelse for bærbarhet – få begge deler med CRAFTY+.

Gjenoppfinnelsen av et ikon.

VOLCANO HYBRID kommer med spennende nye funksjoner som:

Inhalasjon gjennom Tube Kit eller Valve Balloon

Veldig rask oppvarmingsprosess på 1 – 2 minutter

Kontrollpanelene er integrert i det store displayet og kan styres via berøringsknapp

Appkontroll via S&B App for Android

Materialer og håndverk av høy kvalitet, som du er vant til fra STORZ & BICKEL, garanterer lang levetid – Made in Germany.

2 års garanti + 1 års ekstra garanti ved registrering

Egnet for tørre urter

Ikke egnet for tobakk, tobakksprodukter eller nikotin.

Ved å velge en vaporizer fra STORZ & BICKEL, velger du ikke bare et produkt, men en livsstil. Enten det er for avslapning, velvære eller for en dypere forståelse av urtene, tilbyr våre vaporizere en unik opplevelse som balanserer mellom kvalitet og ytelse. Med vårt sortiment som inkluderer MIGHTY+, CRAFTY+ og VOLCANO HYBRID, er vi sikre på at du vil finne den perfekte enheten som passer dine behov.

Invester i din velvære og opplev forskjellen med STORZ & BICKEL. Utforsk vårt utvalg i dag og ta det første steget mot en mer naturlig og renere inhalasjonsopplevelse. Velkommen til fremtiden for urtevaporisering – velkommen til STORZ & BICKEL.

Det fins 18 produkter.

Viser 1-18 av 18 element(er)