9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO

kr 649.95
Inklusive MVA

EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW 9% THCH + 35% 10-OH

Velkommen til vår webshop, hvor vi presenterer EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW 9% THCH + 35% 10-OH. Dette fantastiske produktet er en ekte vinner med sin unike kombinasjon av THC-H og Hawaiian Snow. La oss utforske hva dette produktet har å tilby og hvorfor det er et must-have for cannabis-entusiaster.

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 5% kr 65.00
3 10% kr 194.99
10 30% kr 1,949.85
Antall


Volume discounts

Quantity Enhetsrabatt You Save
2 5% Up to kr 65.00
3 10% Up to kr 194.99
10 30% Up to kr 1,949.85
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW DISPOSABLE - EL GRINGO

EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW - En 2003 Cannabis Cup-vinner

EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW er et unikt produkt som kombinerer to kraftige komponenter: 9% THC-H og 35% 10-OH Hawaiian Snow. Hawaiian Snow er en vinner av Cannabis Cup fra 2003 og er en sativa-hybrid som kombinerer Neville's Haze, Pure Haze og Hawaiian Haze-genetikk for å gi deg en overlegen opplevelse.

THC-fri med naturlige ingredienser

Vårt produkt er helt THC-fritt og inneholder kun de beste naturlige ingrediensene. Vi bruker kun ren organisk cannabinoider og terpener uten tilsetningsstoffer. Hver batch av produktet vårt testes av uavhengige laboratorier for å garantere 0,00% THC og overlegen kvalitet.

THC-H - Den nye cannabinoiden

THC-H er en av de nyeste cannabinoidene som er blitt isolert og utforsket. Denne unike cannabinoiden er kjent for sin lengre kjede, som gir den en økt bindingsaffinitet med menneskelige cannabinoidreseptorer. I sin naturlige form finnes THC-H kun i ekstremt små mengder.

10-OH - En hydroxy-derivative

10-OH er en hydroxy-derivative av hexahydrocannabinol, som finnes i små mengder i cannabisplanten, men produseres i laboratorier ved å hydrogenere CBD, terpener eller bruke kunstige gastriske enzymer. Den dannes ved oksidasjon av hexahydrocannabinol via cytochrome P450 i leveren, og spiller en viktig rolle i metabolismen av fremmede stoffer.

CCELL-teknologi for overlegen vaping

Vi har utstyrt EL GRINGO THC-H HAWAIIAN SNOW med CCELL-teknologi for en optimal dampopplevelse. CCELL er designet med vitenskapelig beregnet porefordeling og jevn varmefordeling, som gir opptil 34% mer effektiv atomisering av terpener og bedre produktkvalitet. Den har også avansert oksidasjonsbestandig behandling på varmespolen, noe som gir bedre nøyaktighet og opptil 20% forbedret produktkvalitet.

Ansvarsfraskrivelse

Våre produkter er 100% lovlige og produseres i EU med CBD fra hamp. Hold produktet utilgjengelig for barn og unngå bruk under graviditet eller amming. Brukere bør heller ikke kjøre kjøretøy eller betjene tungt maskineri etter inntak. Produktet er i samsvar med gjeldende lover og er ment for industrielle, tekniske og hagebruksformål. Ikke for direkte forbruk eller røyking. Dette produktet er kun for samlere og selges kun til personer over 18 år.

3800236001201
 Reviews

Be the first to write your review !