THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

kr 599.95
Inklusive MVA

EL GRINGO THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL PATRON

Opplev den eksepsjonelle "Watermelon Skittles," nå kjent som EL GRINGO THC-JD WATERMELON SKITTLEZ. Denne indica-dominerte hybridstammen er en hyllest til den opprinnelige fruktige aromaen og smaksprofilen som har trollbundet cannabisentusiaster.

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 5% kr 60.00
3 10% kr 179.99
10 30% kr 1,799.85
Antall


Volume discounts

Quantity Enhetsrabatt You Save
2 5% Up to kr 60.00
3 10% Up to kr 179.99
10 30% Up to kr 1,799.85
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

100% THC-Fri: Renhet og Kvalitet

Våre produkter er helt fri for THC, og vi benytter kun de fineste naturlige ingrediensene. Vår forpliktelse til renhet inkluderer bruk av rene organiske cannabinoider og terpener, helt uten tilsetningsstoffer. Hver batch testes av uavhengige laboratorier for å sikre en THC-prosent på nøyaktig 0.00%, og opprettholder dermed en overlegen kvalitet.

THC-JD: Utforsking av Cannabinoider

Med over 100 identifiserte cannabinoider i hamp og marihuanaplanter, fortsetter markedet for cannabisprodukter å vokse. Tetrahydrocannabioctyl, ofte forkortet til THC-JD, er en naturlig forekommende phyto-cannabinoid og en variant av THC. Den viktigste forskjellen fra delta 9 THC ligger i lengden på dens karbonhale eller sidekjede. THC-JD er bemerkelsesverdig for sin oktyl sidekjede, som består av åtte karbonatomer, noe som indikerer en sterkere bindingsevne til menneskelige cannabinoidreseptorer.

10-OH: Innovasjon i Cannabisvitenskap

10-OH er en hydroksyderivat av hexahydrocannabinol, funnet i små mengder i cannabisplanten, men produseres hovedsakelig i laboratorier. Denne prosessen innebærer hydrogenisering av CBD, terpener eller bruk av kunstige magesafter. 10-OH blir til gjennom oksidasjon av hexahydrocannabinol via cytochrom P450, som er en nøkkelenzym i metabolismen av fremmede stoffer.

CCELL Teknologi: Effektivitet og Sikkerhet

CCELL-patronene er designet med vitenskapelig beregnet porefordeling og jevn varmefordeling. EVO-systemet atomiserer et bredere spekter av terpener og leverer opptil 34% mer effektivt. Med en optimalisert keramisk formulering og forbedret spolekonstruksjon, oppnår vi større termisk effektivitet og en 20% forbedring i produktkonsistens. Vår avanserte oksidasjonsresistente behandling på varmespolen sikrer presis motstand og reduserer produksjonen av skadelige biprodukter, som aldehyder, med opptil 57%.

VIKTIG INFORMASJON:

100% Lovlig og EU-Produsert: Alle våre produkter er lovlige og produsert i EU fra hamp-avledet CBD.

Sikkerhetsadvarsler: Holdes unna barn. Ikke egnet for gravide og ammende kvinner, aktive og profesjonelle sjåfører, eller operatører av tungt maskineri.

Ved Feilbruk: Drikk og spis tilstrekkelig; eventuelle effekter vil avta i løpet av noen timer. Kjør ikke motorvogn eller operer tungt maskineri etter inntak.

Lovgivning: Produktet overholder Lov Nr. 167/1998 §5.

Bruksområder: Tiltenkt industrielle, tekniske og hagebruksformål. Ikke for direkte konsum eller røyking.

Kun for Samlere: Dette er et samlerprodukt.

Aldersgrense: Kun til salgs for personer over 18 år.

3800236001461
 Reviews

Be the first to write your review !