13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE
search
  • 13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE

13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO

kr 499.95
Inklusive MVA

EL GRINGO THCH MIXED FRUIT BURST GUMMIES – 13MG 5PCS

Disse deilige gummier tilbyr en herlig blanding av fruktsmaker som leverer THCH, en fascinerende ny cannabinoid. Laget i EU i henhold til de høyeste kvalitetsstandardene, våre gummier er laget med naturlige terpener og uten tilsetningsstoffer eller THC.

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 5% kr 50.00
3 10% kr 149.99
10 30% kr 1,499.85
Antall


Volume discounts

Quantity Enhetsrabatt You Save
2 5% Up to kr 50.00
3 10% Up to kr 149.99
10 30% Up to kr 1,499.85
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

13MG THCH GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO

Blandet Fruktsmak og Eksepsjonell Kvalitet

Våre THC-H BLANDETE FRUKT BURST GUMMIES kommer i en sommerlig blanding av fruktsmaker. De er håndlaget med omhu i EU, etter strenge kvalitetsstandarder for å sikre at du får den beste kvaliteten med hvert produkt.

Fri for THC og Rene Organiske Ingredienser

Vi er stolte av å tilby THC-frie produkter laget med de fineste naturlige ingrediensene, inkludert rene organiske cannabinoider og terpener. Disse gummene inneholder ingen tilsetningsstoffer, og sikrer en ren og hyggelig opplevelse. Hver batch av våre gummier testes grundig av uavhengige laboratorier for å garantere en imponerende THC-innhold på 0,00%, samtidig som vi opprettholder overlegen kvalitet.

Utforsk THC-H: Fremtiden for Cannabinoider

THC-H, eller THC-Hexahydrocannabinol, er en spennende ny cannabinoid som åpner opp for en verden av muligheter på det cannabismarkedet. Med over 100 cannabinoider identifisert i hamp- og marihuana-planter, skiller THC-H seg ut med sine unike egenskaper. Enkelt sagt, THC-H opprettes gjennom en vitenskapelig prosess kalt "terpenylasjon," som kombinerer heptylresorcinol med en terpenderivat kjent som PMD. Denne prosessen resulterer i en molekyl med en lengre kjede enn tradisjonell THC, noe som antyder en sterkere bindingsaffinitet med menneskelige cannabinoidreseptorer. Selv om det naturlig forekommer i ekstremt sporbeløp, er THC-H et lovende tilskudd til cannabinoidfamilien.

Ansvarsfraskrivelse og tiltenkt bruk

Vær trygg på at alle våre produkter er 100% lovlige og avledet fra CBD basert på hamp, i samsvar med EU-regelverket. Vennligst oppbevar disse gummien utilgjengelig for barn og unngå inntak hvis du er gravid, ammer eller opererer tunge maskiner. Ved feilbruk, vær hydrert og velmatet, da eventuelle effekter bør avta innen noen timer. Avstå alltid fra å kjøre motorvogner eller operere tunge maskiner etter inntak.

Våre produkter er ment for industrielle, tekniske og hortikulturelle formål og er ikke ment for direkte inntak eller røyking. De er samleobjekter, tilgjengelige kun for personer over 18 år.

Ingredienser:

Maltitol sirup, Isomalt pektin, MCT olje, THCP destillat, Emulgatorer, Sitronsyre, Trinatrium sitrat, Stevia ekstrakt, Farge E150d, smak, Grønnsaksolje, Glansmiddel (Carnauba palmevoks)

3800236001584
 Reviews

Be the first to write your review !