9% THCH VAPE + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE

kr 949.95
Inklusive MVA

9% THCH + 35% 10-OH FERSKENFRISK ENGANGSKJERNE

Opplev den uovertrufne friskheten av FERSKENFRISK smak

Dykk inn i verden av avansert cannabinoid-teknologi med vår 9% THCH + 35% 10-OH Ferskenfrisk engangskjerne. Laget for kjennerne og entusiastene alike, er dette produktet et bevis på innovasjon og renhet på markedet for hampderiverte produkter.

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 5% kr 95.00
3 10% kr 284.99
10 30% kr 2,849.85
Antall


Volume discounts

Quantity Enhetsrabatt You Save
2 5% Up to kr 95.00
3 10% Up to kr 284.99
10 30% Up to kr 2,849.85
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

 9% THCH + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY DISPOSABLE CORE

100% THC-fri: Ren og økologisk cannabinoider og terpener

Vår forpliktelse til kvalitet sikrer at hvert produkt er helt THC-fritt, og inkluderer bare de fineste naturlige ingredienser. Vi tror på kraften til rene økologiske cannabinoider og terpener, uten noen tilsetningsstoffer, for å levere et produkt som er autentisk og trygt.

Streng laboratorietesting for ukomprimert kvalitet

Hver batch gjennomgår strenge tester ved uavhengige laboratorier. Vi garanterer 0,00% THC-innhold i våre produkter, og sikrer dermed at de oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

Innovativ THC-H cannabinoid

THC-H, en ny grense i cannabinoid-forskning, utforskes i våre produkter. Denne cannabinoiden dannes gjennom en unik prosess kalt "terpenylering", der heptyl resorcinol kombineres med en terpenavledning for å lage en molekyl med sterkere affinitet for cannabinoidreseptorer. Naturlig forekommende i sporbeløp, utnytter produktet vårt potensialet effektivt.

10-OH: En hydroksyderivat av hexahydrocannabinol

10-OH, en hydroksyderivat av hexahydrocannabinol, er en annen stjerneingrediens. Mens den finnes i sporbeløp i cannabis, blir vår 10-OH lab-syntetisert for konsistens og styrke, og tilbyr et unikt tillegg til vår cannabinoidprofil.

CCELL-teknologi for forbedret opplevelse

Vår CCELL-teknologi sikrer en uovertruffen kvalitetsvape. Med vitenskapelig beregnet porefordeling og jevn varmefordeling, atomiserer EVO et bredere utvalg av terpener. Den avanserte oksidasjonsbestandige behandlingen på varmespolen garanterer konsistens og sikkerhet, og reduserer betydelig skadelige biprodukter.

Lovlig, trygg og ansvarlig

Alle våre produkter er 100% lovlige, laget i EU fra hampavledet CBD. Vi følger strenge retningslinjer, og sikrer at våre produkter er trygge, pålitelige og av høyeste kvalitet.

Bruksfraskrivelse

Våre produkter er ment for voksne over 18 år og er ikke egnet for gravide eller ammende kvinner, sjåfører eller operatører av tungt maskineri. Ved misbruk avtar effektene innen noen timer. Ikke kjør kjøretøy eller tungt maskineri etter bruk. Våre produkter overholder lov nr. 167/1998 §5 og er ment for industrielle, tekniske og hagebruksformål bare - ikke for direkte forbruk eller røyking.

En samlergjenstand for kjenneren

Dette produktet er en samlergjenstand, som gjenspeiler sofistikasjon og fremskritt i verden av hampavledede produkter. Utforsk dybden og renheten av cannabinoider med vår 9% THCH + 35% 10-OH Ferskenfrisk engangskjerne, et høydepunkt av innovasjon og kvalitet på markedet.

3800236001164
 Reviews

Be the first to write your review !